Flyttegoodies

Når du har meldt din flytning hos gomule®, kvitterer vi med 10 stk. flyttekasser og én lækker goodiebag. Det kalder vi for ”Flyttegoodies”. Men ”hvad er det?”, spørger du. Du får noget til at pakke dit habengut ned i – før din flytning. Og du får lidt til dig og flyttecrewets ganer – under din flytning. Guffeliguf. Og ja, såmænd også lidt ekstra ”must-have” til at komme ordentlig på plads med.

Hvad er der i pakken med flyttegoodies?

Flyttekasser
Flytteøl
Flyttepizza (voucher)
Mulepose
Tape
Tommestok
Klistermærker til flyttekasser (indhold)
Klistermærker til flyttecrewet (type)

Flyttekasser
Flytteøl
Flyttepizza (voucher)
Mulepose
Tape
Tommestok
Klistermærker til flyttekasser (indhold)
Klistermærker til flyttecrewet (type)

Når du melder din flytning med gomule® kvitterer vi med flyttegoodies. Som en gestus til dig, så du kan blive mere klar til den fysiske del af flytningen også. Flottenheimer! Jo tak, den har vi hørt før. Og tak igen. Du er altid meget velkommen.

Husk flytte-
hjælpen på
flyttedagen

At slæbe flyttekasser og bære habengut fra A til B er hårdt. Meget hårdt. Og det giver lange arme. Derfor bør du rekruttere et flyttecrew til at hjælpe dig på flyttedagen. Det er både hyggeligere – og gør det så meget nemmere at overskue selve flyttedagen. Vi har ilagt lidt lokkemad til dit flyttecrew i selve flyttegoodies. Er det ikke nok, må du ty til lidt smiger. Anyway. Fingers crossed.

Lej nemt
en flyttebil

Er bilen for træng til at flytte alt dit habengut, kan du nemt og billigt leje en flyttebil eller flyttetrailer igennem os. Faktisk lige her. Det kan ikke være nemmere.

De 12 vigtigste
flytteting

Når du står overfor, at skulle til at flytte, er der en hulens masse at huske på. Slår du op i Flytning for dummies, lige dér ved æseløret, står der faktisk: ”Husk de 3 P’er, når du flytter; Pap, Pils og Pizza”. Det er de tre flytteessentials, om du vil. Men der er mange flere nyttige flytteting end som så. Her får du vores bud på en top 12.

Flyttekasser

Glem plastikpose og sportstaske. Dit habengut skal kunne stables, pakkes og bæres nemt. Derfor skal du bruge flyttekasser.

Møbelhund

Til de tunge eller uhandy ting, sparer en møbelhund for meget besvær. Om det er hjørnesofaen eller statuen af Mozart. Meget nemmere.

Bobleplast

Hvis du vil passe ekstra meget på dit habengut. Og det vil du jo. Så skal der wrappes. Wrap inden flyttedagen, så vil dit flyttecrew elske dig.

Flyttepizza

En vellykket flytning er ikke i mål, før der er spist flyttepizza. Og sådan er det. Det er foreskrevet i både historiebøgerne og flytningens ABC. Velbekomme.

Hundetæpper

Dér, hvor bobleplasten bliver for tynd, og genstanden desto mere kostbar, skal der bruges hundetæpper. Såsom til malerierne og fladskærmen.

Tape

Der er ikke det, tape ikke kan bruges til. I en flytning, skal der både tapes skabsdøre, ledninger, flyttekasser og ja, til dem, som brokker sig for meget.

Klistermærker

Det er rart at vide for flyttecrewet, om det er Mingvasen eller dine gamle hønseringe fra folkeskolen, som klirer, når flyttekassen bæres op. Især fordi du gerne vil passe på hønseringene, jo.

Flytteøl

Ros gives nu engang bedst med flytteøl. Og dråberne er et universelt sprog, som hele kroppen fra drøbel til mavesæk forstår værdien af. Og smid lige flytteøllene i køleskabet. Ekstra ros. You got it.

Plastiksække

De tomme pizzabakker og den gamle toiletbørste, som den tidligere ejer har været venlig at glemme, skal smides ud. Plastiksække. Husk affaldssortering. Derfor tusch lige op, ”hvad der er til hvad”.

Flyttetrailer

Dit habengut skal fra A til B. Og gerne så meget pr. læs, som muligt. Vælg en lukket flyttetrailer eller lej en flyttebil. Så passer du bedst på dine sager. Du kan leje lige her. Money well spend.

Flyttehandsker

Tæt på halvdelen af dit flyttecrew har kontorfingre. Dvs. selv pyntepuderne borer sig ind i leddene. Av–av. Så er handsker en fortrinlig ide.

Tandbørste

Selvom du er en haj til det med projektstyring, mangler tandbørsten alligevel tit, når sengen kalder efter en hård flytning. Og hvem gider vågner op i sit nye hjem med dårlig smag i munden? Nej, tak.

Vi har flere flyttefifs i ærmet

Vi kender en hel del til det, at skulle flytte. For der er dæleme noget, at skulle holde styr på. Især hvis du er førstegangsflytter eller ”flytte-rookie”, som nogen kalder det. Men fortvivl ikke. Vi øser nemlig gerne ud af vores viden. Det har vi samlet til dig under Flyttetips. Værsgo.

Flyt i
en fart

Få styr på A til Z
før du skal fra A til B.

Hurtigt, nemt og bøvlfrit.