Brug koden "rabat10" for 10% på hele din ordre på vores webshop!

TIPS OG RÅD

Kom i mål med en billig flytning

Det er dyrt at flytte. Det er ikke nok bare at købe en lejlighed eller et hus, betale for renovering, investere i en grund eller give et indskud; man skal også fragte sine ting fra en adresse til en anden og efterlade sin tidligere adresse, så den er klar til gennemsyn eller en ny overtager.

 

Spørgsmålet er, hvordan foretager man egentlig en billig flytning? Og er en billig flytning overhovedet muligt?

Den billigste flytning efter behov

De fleste ser det som enten en dyr eller hård fornøjelse at fragte alle ens pakkenelliker fra det ene til det andet sted. Hvad en flytning koster, kan du læse mere om her.

Heldigvis er der en række forskellige løsninger, der giver en billig flytning, som man kan benytte sig af – uden hverken at betale en formue eller få ondt i ryggen. Dem kan du læse om herunder.

Den billigste løsning kommer meget an på, hvor mange ting man har, hvor tunge ens ting er, og hvor langt man skal flytte dem.

Én af de forskellige løsninger til en billig flytning er at flytte selv ved hjælp af egne kræfter med enten bil eller ved at leje en flyttebil, kassevogn eller trailer. En anden mulighed er at benytte sig af et billigt flyttefirma.

Hvis man skal flytte et helt hus eller mange tunge møbler, er den sidste løsning nok at foretrække, hvis man vil undgå tunge løft og ramponerede møbler.

Den er også ideel, hvis man ønsker at spare tid. Det er en stor opgave at flytte et helt hus eller en lejlighed, men begge ting kan lade sig gøre. Hvor meget tid og styrke man vil bruge, kommer an på ens behov. Nedenunder fokuseres der på de to løsninger og gode råd til at foretage en billig flytning.

Se mere

Flyt selv, og spar penge

Ved selv at stå for flytningen er der mange penge at spare, og det er helt sikkert den billigste flytning, men også den mest tidskrævende og hårdeste metode. At flytte alle ens ting fra en adresse til en anden kan dog gøres nemt og effektivt ved at gøre brug af en række gode råd og smarte løsninger, der kan sikre en billig flytning.

Hvis man ikke har så mange ting at flytte, kan man for eksempel benytte sig af forskellige trailerudlejere. På den måde kan man undgå at skulle køre et unødvendigt antal gange frem og tilbage mellem den nye og den tidligere adresse.

Læs mere om flyttetrailere i dette blogindlæg. Har man mange ting, der skal flyttes, kan man med fordel leje en varevogn eller en flyttebil. Der er forskellige lejemuligheder, og du kan vælge lige præcis den, der passer bedst til dit behov.

Lige meget hvilken løsning man benytter sig af, kræver det, at man har et par stærke hænder til rådighed og godt med tid – men det er en perfekt løsning til en billig flytning. Et godt råd til denne form for flytning er at få venner og familie til at hjælpe en, så man er flere hænder om at bære både møbler og flyttekasser.

Derudover kan man spare en masse tid på selve flytningen og undgå ødelagte genstande, hvis man inden flyttedagen har pakket alle ens genstande sikkert i flyttekasser og pakket møbler ind i tæpper.

Men har man den holdning, at tid er penge, så skal man måske overveje at benytte sig af et billigt flyttefirma.

Benyt et billigt flyttefirma, og få hjælp til flytningen

Den anden mulighed er at få hjælp af et flyttefirma. Dette er nok den mest effektive flytning. For at sikre en billig flytning skal man være ude i god tid og sørge for at skaffe forskellige tilbud fra de mange flyttefirmaer.

På den måde sikrer man sig, at man får et billigt flyttefirma, der kan stå for at foretage flytningen fra det ene til det andet sted.

Når man benytter sig af et flyttefirma, er ens ejendele oftest også forsikret under flytningen, hvilket betyder, at man kan undgå trælse udgifter i forbindelse med erstatning af ødelagt inventar. Dog kan det gøre en billig flytning noget mere svær at komme i hus med.

Men der gælder, at flyttefirmaer samtidig at sikre ens inventar også kan stå for en billig flytning af møbler, der måske er for tunge at bære for en selv. For dem er ingen opgave for stor eller tung.

Man skal dog være opmærksom på, at prisen på ens flytning kan variere, alt efter hvad der skal flyttes, hvor langt det skal flyttes, og hvor meget der skal flyttes.

Ved at oplyse dette på forhånd og være specifik over for flyttefirmaet kan man undgå ekstra udgifter og komme i mål med en billig flytning.

For at spare penge ved flyttefirmaer er det en god ide at stå selv for pakningen. Så slipper du for at skulle betale for, at der bruges tid på nedpakning, flyttekasser, bobleplast osv.

Se mere

Andre ting, der koster under flytningen

Når det kommer til flytning, er der mange andre ting, der også koster. Men mange af dem kan man undgå og derved sikre en billig flytning. Men det kræver, at man er ude i god tid og har tid til at undersøge forskellige løsninger. Det gælder for eksempel anskaffelse af flyttekasser, beskyttelse til fragile ting og rengøring ved fraflytning.

Mange af disse ting kan du købe brugt. Forskellige sider, hvor man kan finde brugte ting, kan hjælpe dig i mål med at finde passende ting til din billige flytning, som du har behov for, så dine ting både er nemme at flytte og ikke går i stykker.

Derudover er der den trælse slutrengøring. Nogle flyttefirmaer foretager også dette til gode priser, men vil man spare penge og ønsker man at foretage en billig flytning, så kan man spare penge ved at gøre det selv eller betale et eksternrengørings selskab for at fortage ens slutrengøring. Den billigste løsning er finde klud og skurresvamp frem, men er også den, der trækker flest tænder ud.

Det kan nemt føles som en stor mundfuld at flytte, både for pengepungen og for hovedet. Heldigvis kan man gøre mange ting for at spare penge og gøre flytningen nemmere. Har du behov for flere gode råd og mere viden om flytning, kan du finde det hele på siden her.

Find flere flyttetips
Tips og råd

Vores guide til køb af flytte-hjemmefra-ting

Tips og råd

Din huskeliste til flytning

Tips og råd

Skift adresse: Sådan gør du

Tips og råd

Pendlerlejlighed og pendlerværelse: Hvad er det?

Tips og råd

Betaler jeg for meget i husleje?

Tips og råd

Sådan finder du en studiebolig i København