Brug koden "rabat10" for 10% på hele din ordre på vores webshop!

TIPS OG RÅD

Flytning og priser: Sådan sparer du penge på flytningen

Der kan være flere grunde til, at man vælger at flytte. Heldigvis er det oftest en glædelig ting, når man vælger at rykke teltpælene op, da det som regel betyder starten på et nyt, spændende kapitel.

 

Om du er førstegangsflytter eller ekspert, er det ens for alle – en billig flytning er svær at finde.

I dette blogindlæg gennemgår vi alt, du skal vide om flytning – priser, planlægning, og hvordan du flytter på den billigst mulige måde.

 

Der kan opstå uforudsete udgifter, når man vælger at flytte adresse, og uanset om det er din første gang eller gang nummer 117, er det altid en god idé at forsøge at arrangere en flytning med så lave priser som muligt.

Flytning og priser – så meget kan du forvente, at det koster

Det er svært at fastsætte en generel pris for flytning. Hvor meget det koster, kommer an på flere faktorer. Har du eksempelvis brug for et flyttefirma, afhænger prisen både af afstanden mellem din tidligere adresse og din nye adresse, men også om du vælger at tilkøbe ekstra ydelser. Omfanget af din flytning og prisen går altså som regel hånd i hånd.

Selvom det ikke er til at komme med én pris, kan vi dog hjælpe med nogle gennemsnitlige priser, når det kommer til flytning. Herunder ser du en liste over muligheder for flytning og overslag på prisen, som dog kan variere lidt fra flyttefirma til flyttefirma:

  • 1 mand med vogn – ca. 600 kr. pr. time
  • 2 mand med vogn – ca. 800 kr. pr. time
  • 3 mand med vogn – ca. 1100 kr. pr time.

Dertil kan der opstå ekstra udgifter, der påvirker dit budget for din flytning og de priser, du må betale. Det kommer an på, hvor tunge ting der skal flyttes, om du flytter i weekenden, og om du køber eller lejer flyttekasser af dit flyttefirma. Husk, at det ovenstående estimat for flytning blot er gennemsnitlige priser. Din endelig pris for flytning afhænger helt af, hvilket flyttefirma du benytter dig af.

Undersøg derfor de forskellige flyttefirmaer, og få en så billig flytning og pris på dine flyttemænd som muligt.

Se mere

Billig flytning med lave priser – gør det selv

Ovenfor har vi gennemgået, hvad du kan forvente af sammenhængen mellem flytning og pris, når du vælger at gøre brug af et flyttefirma. Oftest er det ældre mennesker eller dem, som gerne vil slippe for det hårde arbejde ved flytning, som betaler en høj pris og benytter sig af flyttefirmaer. Der er dog også en anden mulighed, hvis du vil have en billig flytning med lave priser.

Det kan være, at du er studerende eller blot ønsker en flytning med lave priser. Måske har du netop købt dit nye hjem eller har skullet lægge en mindre formue til indskuddet. Uanset hvad giver det god mening at overveje, hvordan du kan sikre dig en så billig flytning med lave priser som overhovedet muligt.

Den bedste mulighed for dig, som gerne vil spare flest muligt penge, er at gøre brug af venner og families hjælp. Du behøver altså ikke nødvendigvis et flyttefirma. Langt de fleste studerende trækker på deres omgangskreds for at få en billig flytning uden dyre priser på flyttemænd.

At flytte på egen hånd er næsten umuligt. Det er derfor en god idé at have mindst én makker med, som kan hjælpe dig. Er du førstegangsflytter, vil du hurtigt opdage hvorfor – her kan det også være, at du kan gøre brug af vores indlæg om flytte-hjemmefra-ting, hvor vi hjælper dig med alt, du har brug for, når du rykker teltpælene op for første gang.

Det skal du bruge til din flytning – som påvirker din pris

’Hvor meget koster en gennemsnitlig flytning?’ eller ’hvad koster en flytning i det hele taget?’ Det er begge gode spørgsmål. Vi har gennemgået, hvad du kan forvente at skulle punge ud med, hvis du gør brug af flyttefirmaer – men hvor meget koster en gennemsnitlig flytning, når du vælger at flytte ved egen kraft?

Igen går omfanget af din flytning og pris hånd i hånd. Selvom det helt sikkert er en billigere form for flytning, er der stadig udgifter forbundet med at flytte fra din tidligere adresse. Herunder kan du se, hvad du skal bruge til din flytning – alle med forskellige priser, som naturligvis påvirker dit budget:

  • Flyttekasser
  • Avispapir eller andet til de skrøbelige ting
  • En trailer, lukket trailer eller flyttebil
  • Muligvis et lagerrum.

Flyttekasser er en helt essentiel ting, når du står over for en flytning. Priser på flyttekasser afhænger af deres størrelse og tykkelse – som dermed afgør, hvor meget vægt de kan bære. Derudover er det godt at sikre, at du har lagner, avispapir eller andet, du kan pakke skrøbelige ting ind i. Dette skulle dog ikke være en stor udgift, da det ofte er noget, man kan være heldig allerede at ligge inde med.

En trailer eller flyttebil er også et vigtigt redskab i din flytning. Prisen på trailere eller flyttebiler kan variere meget. Nogle steder er det muligt at låne en lukket trailer helt gratis. Og endelig har vi et lagerrum, som særligt er nyttigt for dig, der mangler opbevaringsplads under din flytning. Priser på lagerrum er igen meget forskellige og afhænger af størrelsen på det lagerrum, du har behov for.

 

Lejekontrakt

Er din husleje for høj?

 
Indsend din lejekontrakt til os, så kigger vi den igennem for dig, helt gratis!
Bare rolig! Vi sletter din lejekontrakt igen efter 14 dage.

Opnå en billig flytning – undersøg priser på forhånd

Et sidste råd til dig, når det kommer til din flytning og de priser, du kan forvente at budgettere med, er at undersøge forskellige leverandører eller udbydere af alt, du skal brug til din flytning. Undersøger du priserne på forhånd, er du sikker på at finde de billigste flyttekasser, trailere eller flyttefirmaer – og på den måde få en billigere flytning med så lave priser som muligt.

Til sidst ønsker vi dig bare rigtig god flyttelyst – vi håber, at du får en nem og billig flytning med kun lave priser.

Tips og råd

Midlertidig adresse?

Tips og råd

Flytning til udlandet: Gode råd, når du flytter fra Danmark

Tips og råd

Alt, du skal vide ved flytning af virksomhed

Tips og råd

Meld din flytning her – alt, du skal vide!

Tips og råd

Hvordan melder man flytning til folkeregisteret?

Tips og råd

Sådan søger du boligstøtte