Få en Tote bag i gave ved køb af minimum 20 flyttekasser! Læg Tote bag i kurven og vi modregner prisen

TIPS OG RÅD

Gode råd til leje af flyttetrailer

Står du foran en flytning fra dit gamle hjem til dit nye hjem? Så er det vigtigt, at du har styr på, hvordan du vil transportere dine ting fra A til B.

 

Der er mange forskellige måder at gøre det på. Hvilken transportform der giver bedst mening for dig, afhænger af hvor langt du skal flytte, og hvor mange ejendele du skal have med videre til dit nye hjem.

Hvad er en flyttetrailer?

I dette blogindlæg vil vi fokusere på en af de mest benyttede transportformer i forbindelse med flytning, nemlig flyttetraileren.

Derfor vil vi herunder komme med en række gode råd til dig, der er på udkig efter en flyttetrailer til din flytning.

En flyttetrailer er et vidt begreb. I bund og grund er det jo bare en trailer, som du bruger til flytning. Oftest tænker folk dog på de lidt større lukkede kassetrailere, når man hører ordet.

Kan du have dine ting i en mindre åben trailer, og er de samtidig forsvarligt spændt fast, kan du også sagtens gøre brug af sådan en. Her er det dog en god idé lige at holde ekstra øje med vejret, så du ikke kommer frem med våde møbler og gennemblødte flyttekasser.

Se mere

Hvor stor skal en flyttetrailer være?

Når du skal anskaffe en flyttetrailer til din flytning, er det en god idé at kigge på, hvilken størrelse du har brug for. Der er en del forskellige faktorer, som kan afgøre, om du har behov for en større eller mindre trailer.

Som det allerførste bør du tænke over, hvor mange ejendele du skal flytte i traileren. Har du mange ting, er det naturligt nok en god idé at have en større model. Har du ikke så mange ting, kan du nok godt nøjes med en mindre model.

Det er også værd at tænke over, hvor langt du skal flytte væk. Skal du flytte til en anden by langt fra dit gamle hjem, så giver en stor trailer mening, da du kan flytte alle dine ting på én gang.

Bliver du i samme by, kan du overveje, om du kan nøjes med en mindre flyttetrailer og køre flere gange frem og tilbage mellem din gamle og nye adresse.

Hvor kan jeg leje en flyttetrailer?

Højst sandsynligt har du ikke selv en trailer stående, og derfor skal du nok anskaffe en til flytningen. Det er der heldigvis gode muligheder for. Rigtig mange virksomheder tilbyder nemlig, at man kan låne en trailer hos dem. Det gælder blandt andet mange tankstationer og byggemarkeder.

På internettet er der også mange muligheder for at se, hvor og hos hvem du kan leje en trailer. Visse steder er der også mulighed for at reservere traileren online, så du er sikker på, at den er klar til dig, når du skal bruge den.

Det er ofte gratis at låne flyttetraileren i en bestemt periode, men der er mulighed for tilkøb af for eksempel forsikring, hvis der nu skulle ske noget med traileren, imens den er udlånt til dig.

Når du lejer en trailer, skal du være opmærksom på, at den i mange tilfælde skal afleveres på det sted, hvor du lånte den – altså det eksakte byggemarked, den eksakte tankstation eller lignende. Står du derfor og skal flytte til en ny by, skal du være opmærksom på, at du nok skal tilbage med flyttetraileren, hvis du har lejet den i den by, hvor dit gamle hjem ligger.

Hvilke apps findes der til flyttetrailere?

Når du skal booke en flyttetrailer, er det nemmest at gøre det online. Her kan du finde apps, der samler en lang række lokationer, hvor du kan finde lukkede trailere, som du kan booke gratis eller for et lille beløb.

Som nævnt tidligere finder du oftest disse flyttetrailere ved byggemarkeder, tankstationer og bolighuse, hvor det typisk giver mening at låne en trailer til at fragte dine indkøb hjem.

Se mere

Hvad skal jeg være opmærksom på, når jeg skal bruge en flyttetrailer?

Det giver måske sig selv, men du kommer ikke langt, hvis du ikke også har en bil. Hvis dette ikke er tilfældet, skal du først og fremmest finde ud af, om du kan låne en bil. Får du hjælp til flytningen af venner eller familie, kan det også være, at nogle af dem har en bil, som du kan låne.

Når det handler om trailer til bilen, er der desuden andre ting, som du bør være opmærksom på. Har bilen for eksempel et anhængertræk? Det er nemlig nødvendigt, hvis du overhovedet skal have mulighed for at fastgøre traileren til bilen.

Er der tale om en mindre bil, kan det også være nødvendigt at undersøge, hvor meget vægt bilen kan trække. Vægten på trailere kan variere, alt efter hvilken størrelse du vælger. Du skal dog huske, at vægten på traileren bliver noget større, når der også bliver placeret ting i den.

Er flyttetrailer altid det rigtige valg?

Måske du overvejer, om du skal finde en flyttetrailer, som du kan leje eller låne til din flytning. Men er det altid det rigtige valg med en flyttetrailer? Ikke nødvendigvis – det handler nemlig i sidste ende om dit eget behov.

For at vide om du skal finde en flyttetrailer, er det vigtigt, at du kigger på din egen flytning. Hvor mange ting har du for eksempel, der skal flyttes? Måske har du så mange ting, at det giver mening at finde noget større end en flyttetrailer.

Især hvis du skal flytte langt væk, kan det give mening at finde en anden løsning, så du ikke skal køre for meget frem og tilbage.

Gomule kan hjælpe dig med at holde overblikket

Står du over for en flytning? Så kan gomule hjælpe dig med at holde overblikket. Der er nemlig nok at holde styr på.

Om det er flytning af adresse, tilmelding af el og internet eller noget helt tredje, er der rigeligt med opgaver, som du skal huske.

Derfor har gomule lavet flyttelisten. Hos gomule kan du oprette din helt egen personlige flytteliste. En huskeliste, som du kan gå til og fra under din flytterejse og krydse opgaver af på. På den måde kan du holde overblikket før, under og efter din flytning.

Du kan oprette din egen flytteliste allerede i dag.

Få mere viden hos gomule

Du er nu nået til vejs ende i vores blogindlæg om flyttetrailere. Vi håber, at du har fået nyttig viden til din flytning. Hos gomule kan du altid finde blogindlæg, hvor vi deler ud af viden om flytterelaterede emner.

Her kan du blandt andet læse om, hvordan man melder flytning til folkeregisteret, eller hvad du skal vide om studieboliger.

Husk, at du altid kan finde andre tips og gode råd om flytning i vores blogunivers.

Find flere flyttetips
Tips og råd

Vores guide til køb af flytte-hjemmefra-ting

Tips og råd

Din huskeliste til flytning

Tips og råd

Skift adresse: Sådan gør du

Tips og råd

Pendlerlejlighed og pendlerværelse: Hvad er det?

Tips og råd

Betaler jeg for meget i husleje?

Tips og råd

Sådan finder du en studiebolig i København