Gode råd, når du skal have fat i en flyttetrailer

Del - 
Twitter
Facebook
Copy link

Står du foran en flytning fra dit gamle hjem til dit nye hjem? Så er det vigtigt, at du har styr på, hvordan du vil transportere dine ting fra A til B.

Der er mange forskellige måder at gøre det på. Hvilken transportform der giver bedst mening for dig, afhænger af hvor langt du skal flytte, og hvor mange ejendele du skal have med videre til dit nye hjem. I dette blogindlæg vil vi fokusere på en af de mest benyttede transportformer i forbindelse med flytning, nemlig flyttetraileren. 

Derfor vil vi herunder komme med en række gode råd til dig, der er på udkig efter en flyttetrailer til din flytning. 

Hvad er en flyttetrailer?

En flyttetrailer er et vidt begreb. I bund og grund er det jo bare en trailer, som du bruger til flytning. Oftest tænker folk dog på de lidt større lukkede kassetrailere, når man hører ordet.  

Kan du have dine ting i en mindre åben trailer, og er de samtidig forsvarligt spændt fast, kan du også sagtens gøre brug af sådan en. Her er det dog en god idé lige at holde ekstra øje med vejret, så du ikke kommer frem med våde møbler og gennemblødte flyttekasser. 

Hvor stor skal en flyttetrailer være?

Når du skal anskaffe en flyttetrailer til din flytning, er det en god idé at kigge på, hvilken størrelse du har brug for. Der er en del forskellige faktorer, som kan afgøre, om du har behov for en større eller mindre trailer.

Som det allerførste bør du tænke over, hvor mange ejendele du skal flytte i traileren. Har du mange ting, er det naturligt nok en god idé at have en større model. Har du ikke så mange ting, kan du nok godt nøjes med en mindre model. 

Det er også værd at tænke over, hvor langt du skal flytte væk. Skal du flytte til en anden by langt fra dit gamle hjem, så giver en stor trailer mening, da du kan flytte alle dine ting på én gang. 

Bliver du i samme by, kan du overveje, om du kan nøjes med en mindre flyttetrailer og køre flere gange frem og tilbage mellem din gamle og nye adresse.

Hvor kan jeg leje en flyttetrailer?

Højst sandsynligt har du ikke selv en trailer stående, og derfor skal du nok anskaffe en til flytningen. Det er der heldigvis gode muligheder for. Rigtig mange virksomheder tilbyder nemlig, at man kan låne en trailer hos dem. Det gælder blandt andet mange tankstationer og byggemarkeder. 

På internettet er der også mange muligheder for at se, hvor og hos hvem du kan leje en trailer. Visse steder er der også mulighed for at reservere traileren online, så du er sikker på, at den er klar til dig, når du skal bruge den.

Det er ofte gratis at låne flyttetraileren i en bestemt periode, men der er mulighed for tilkøb af for eksempel forsikring, hvis der nu skulle ske noget med traileren, imens den er udlånt til dig. 

Når du lejer en trailer, skal du være opmærksom på, at den i mange tilfælde skal afleveres på det sted, hvor du lånte den – altså det eksakte byggemarked, den eksakte tankstation eller lignende. Står du derfor og skal flytte til en ny by, skal du være opmærksom på, at du nok skal tilbage med flyttetraileren, hvis du har lejet den i den by, hvor dit gamle hjem ligger.

Hvad skal jeg være opmærksom på, når jeg skal bruge en flyttetrailer?

Det giver måske sig selv, men du kommer ikke langt, hvis du ikke også har en bil. Hvis dette ikke er tilfældet, skal du først og fremmest finde ud af, om du kan låne en bil. Får du hjælp til flytningen af venner eller familie, kan det også være, at nogle af dem har en bil, som du kan låne.

Når det handler om trailer til bilen, er der desuden andre ting, som du bør være opmærksom på. Har bilen for eksempel et anhængertræk? Det er nemlig nødvendigt, hvis du overhovedet skal have mulighed for at fastgøre traileren til bilen. 

Er der tale om en mindre bil, kan det også være nødvendigt at undersøge, hvor meget vægt bilen kan trække. Vægten på trailere kan variere, alt efter hvilken størrelse du vælger. Du skal dog huske, at vægten på traileren bliver noget større, når der også bliver placeret ting i den. 

Du er nu nået til vejs ende i vores blogindlæg om flyttetrailere. Vi håber, at du har fået nyttig viden til din flytning. Husk, at du altid kan finde andre tips og gode råd om flytning i vores blogunivers.

Flere flyttetips

Flyt i
en fart

Få styr på A til Z
før du skal fra A til B.

Hurtigt, nemt og bøvlfrit.