Brug koden "rabat10" for 10% på hele din ordre på vores webshop!

Tips og råd

Sådan samler du en flyttekasse

At samle en flyttekasse kan for den uøvede sagtens virke som en uoverskuelig opgave. Heldigvis bliver det hurtigt nemt at samle 10 når man først har samlet den første.

 

Men hvordan samler man så en flyttekasse? Vi har samlet nogle tips og tricks her på siden til at guide dig til samlingen af din første flyttekasse. Hvis hvis vores tips og tricks ikke er tilstrækkelige, har vi også filmet en samleguide, som du kan se nederst på siden.

 

God samlelyst!

Flytning er en af livets store udfordringer, og at have de rigtige redskaber til rådighed kan gøre hele processen meget lettere. Flyttekasser er et uundværligt redskab, der spiller en central rolle i en vellykket flytning.

Effektiv Opbevaring

Efter flytningen kan flyttekasser også være nyttige til opbevaring af sæsonbestemte eller sjældent anvendte genstande. De kan stables pænt i skabe, loftsrum eller kældre og hjælpe med at holde dit hjem organiseret og ryddeligt.

Alt i alt spiller flyttekasser en afgørende rolle i at gøre en flytning mere håndterbar, effektiv og sikker. Ved at investere i kvalitetskasser og bruge dem med omhu kan du sikre, at dine ejendele når deres destination i god stand, og at flytteprocessen forløber så problemfrit som muligt.

Da gomule startede i 2022 troede vi at en flyttekasse “bare” var en flyttekasse, så vi bestilte et lager fyldt med normale flyttekasser som du måske kender fra dit lokale byggemarked. Vi begyndte da at sende flyttekasser i bundter af 10 stk. ud til vores kunder, både til pakkeshops og hjemmelevering.

 

Hurtigt opdagede vi dog en udfordring med at få flyttekasserne fragtet fra pakkeshoppen og hjem. Derfor udviklede vi et specielt gennemgående greb, så man nemmere kunne fragte kasserne når de er samlet i bundter af 10 stk.

Vi modtog rigtig god feedback fra vores kunder på vores nye greb. Vi mente dog stadig, vi kunne finde forbedringer, så vi besluttede os for at gentænke flyttekasserne fuldstændigt.

 

Allerførst ønskede vi at forbedre styrken på vores kasser. Vi finkæmmede derfor det danske marked for producenter af flyttekasser og bestilte en masse prøver hjem fra de bedste. 

Det endte med en ret nørdet proces, hvor vi stresstestede 15 forskellige modeller af kasser, hvor vi både har kastet, revet, mast, fyldt, båret og benyttet dem i vores egne flytninger undervejs. 

 

Vi fandt bla. ud af, at det ikke nødvendigvis er tykkelsen på kassen som har betydning for styrken og bæreevnen. En kasse med en tykkelse på 7mm i tykkelsen kan altså ikke nødvendigvis bære mere end en kasse på 4mm. Her har selve konstruktionen af kassen og de interne lag større betydning for styrken. Derudover kan en 7mm kasse ofte være mere besværlig at håndtere grundet dens tykkelse og ekstra vægt.

 

Derfor besluttede vi os for at fortsætte med en 4mm kasse og at forbedre selve konstruktionen, så bæreevnen næsten er fordoblet, se selv i denne video. For at sætte prikken på i´et flyttede vi håndtagene i siden lidt ned på kassen for at give hele konstruktionen ekstra styrke også.

 

Nu var kassen meget stærkere og i sig selv meget bedre, men vi ønskede også at forbedre brugeroplevelsen, vi har derfor:

 

  • Flyttet det gennemgående greb længere ned på kassen for bedre bærekomfort. Altså kommer kassen højere op fra jorden, så man ikke skal anstrenge sine arme når man bærer dem i bundter fra pakkeshoppen.
  • Tilføjet en “flap” i håndtagene så de bliver blødere at holde ved når man skal løfte kassen
  • Dertil har vi ændret lidt i det grafiske, så der nu er tilegnet steder at skrive hvor kassen skal hen til f.eks. flyttemændene eller for sin egen skyld i flytterodet.
  • Vi har også filmet en samlevejledning som man kan finde ved at scanne QR koden i bunden af kassen.

 

Alle disse tiltag og ændringer er foretaget på baggrund af fantastisk feedback vi har modtaget fra vores skønne kunder gennem vores kundeservice. Vi lytter altså til alt ris og ros i måtte have, så lad os endelig høre om jeres oplevelser. Generelt er hele gomule bygget op omkring brugeren, for at gøre flytningen så let og overskuelig som mulig.

Samlevejledning

Sådan samler du en flyttekasse

Tips og råd

Midlertidig adresse?

Tips og råd

Flytning til udlandet: Gode råd, når du flytter fra Danmark

Tips og råd

Alt, du skal vide ved flytning af virksomhed

Tips og råd

Meld din flytning her – alt, du skal vide!

Tips og råd

Hvordan melder man flytning til folkeregisteret?

Tips og råd

Sådan søger du boligstøtte