Brug koden "rabat10" for 10% på hele din ordre på vores webshop!

TIPS OG RÅD

Skift af tandlæge ved flytning

Går du og overvejer at skifte tandlæge? Måske er du flyttet til en ny by, eller måske leder du bare efter en ny tandlæge i den samme by, som du tidligere har haft tandlæge i.
Hvis du står over for en flytning eller netop er flyttet, er der en masse administrative ting, som du skal holde styr på.

 

Et af de spørgsmål, der i den forbindelse nogle gange opstår, er, om du skal skifte tandlæge, når du flytter.

 

Derfor vil vi i dette blogindlæg give dig et overblik over, om du skal skifte tandlæge, og hvad du skal være opmærksom på, hvis du gerne vil skifte tandlæge.

Hvorfor skifte tandlæge?

Der kan være mange grunde til, at du gerne vil skifte tandlæge. Måske du bare gerne vil prøve noget nyt, måske du er på udkig efter noget billigere, eller måske du er flyttet til en ny by, og derfor leder du efter en tandlæge i nærheden af dit nye hjem.

Faktisk behøver du ikke at dele dine grunde for at ville foretage et skift af tandlæge. I Danmark har vi nemlig frit tandlægevalg, og det betyder, at du helt selv kan bestemme, hvilken tandlæge du vil benytte, og du kan skifte lige så tit, du har lyst.

Se mere

Skal jeg skifte tandlæge ved flytning?

Når man flytter langt væk fra sit gamle hjem, forbinder mange flytningen med også at skulle skifte læge. Derfor opstår et andet naturligt spørgsmål også tit; skal man skifte tandlæge, når man flytter?

  • Det korte svar er nej, det skal man ikke, men ofte kan det af praktiske årsager give god mening. Flytter du for eksempel fra Sjælland til Jylland, kan det give rigtig god mening at finde en tandlæge i nærheden af din nye bolig, så du ikke skal på tværs af landet, når du har en tandlægetid.

Men der er faktisk ikke nogen regler om, at du skal skifte tandlæge, bare fordi du flytter til et nyt sted. Det er derfor i sidste ende helt op til dig selv, om du vil foretage et skift af tandlæge, når du flytter. Det handler bare om, hvad du synes, giver mening for dig.

Find flere flyttetips

Hvordan skifter man tandlæge?

Vil du gerne skifte tandlæge? Så vil du nok også gerne vide, hvordan du helt praktisk gør dette. Og selvom det kan lyde som en kompliceret opgave, behøver det faktisk slet ikke at være så svært. Faktisk kan du i langt de fleste tilfælde blot booke en tid ved en ny tandlæge, og så vil de sørge for alt det praktiske.

Hold styr på flytningen

Der er mange ting, man skal holde styr på, når der skal flyttes. Det handler nemlig ikke kun om, hvordan flyttekasserne skal foldes, og hvordan glas skal pakkes ind, så de ikke går i stykker.

Når du flytter fra et sted til et andet, er der nemlig mange administrative opgaver, der følger med. Flytter du langt væk fra dit gamle hjem, er det for eksempel en god idé at skifte læge. Derudover skal du også tænke på at opdatere dine forsikringer.

Og så er det selvfølgelig rigtig smart at have styr på de helt basale servicer, som du har brug for i dit hjem. Det er blandt andet vand, el og varme, men også internet og TV er områder, du med fordel kan kigge ind i, inden du flytter ind i dit nye hjem.

Der er mange ting at holde styr på

Puha! Lyder det uoverskueligt? Selvom det ikke er et krav at skifte tandlæge, når man flytter, er der altså stadigvæk masser af andre ting, som du skal holde styr på. Vi kan nævne et par af dem her igen: Internet, elaftale, forsikringer og måske endda et skift af læge er blot nogle af de ting, som du skal have styr på.

Lyder det overvældende? Så frygt ej, for hos gomule® kan du nemlig få hjælp til at få overblik over din flytning. V

i har gjort det hele nemt for dig, når du skal melde flytning ved at samle mange af de administrative opgaver i en flytteliste. Det betyder mindre stress for dig og mere overblik over de mange ting, der skal være styr på i flytningen. Og det bedste af det hele? Det koster 0,- kroner for dig at benytte gomules flytteliste, når du skal flytte.

Kig ind forbi og lad os hjælpe dig med de administrative flytteopgaver.

Få mere viden hos gomule®

Du er nu nået i mål med vores blogindlæg om skift af tandlæge. Vi håber, du fik ny viden om emnet. Tørster du efter mere viden om flytning og flytterelaterede emner? Bare rolig. Hos gomule® har vi nemlig samlet en række gode blogindlæg, som kan hjælpe dig med at få svar på forskellige spørgsmål, du måtte have til flytning.

Er du for eksempel i tvivl om, hvordan man skifter adresse ved flytning? Eller vil du gerne have en huskeliste til flytning? Det og meget mere kan du læse om hos os, hvor vi ofte serverer ny viden til dig. Så kig ind forbi vores blogunivers allerede i dag for at læse mere om flytning.

 

Find flere flyttetips
Tips og råd

Vores guide til køb af flytte-hjemmefra-ting

Tips og råd

Din huskeliste til flytning

Tips og råd

Skift adresse: Sådan gør du

Tips og råd

Pendlerlejlighed og pendlerværelse: Hvad er det?

Tips og råd

Betaler jeg for meget i husleje?

Tips og råd

Sådan finder du en studiebolig i København