Vi flytter os
- hele livet

Vi flytter os. Hele livet. Bliver ældre og klogere. Mere kræsne, mindre vilde. Eller bare anderledes end før. Vi flytter ud. Og ind igen. Nogen flytter hjemmefra. Nogle flytter for at starte på et nyt kapitel. Nogle flytter for at jagte drømmen. Men uanset håb og drømme flytter vi dog alle for at finde noget, vi kan kalde hjem. Men at flytte er sjældent så nemt, som det er sagt. Der er en grund til at flyttebøvl kommer lige efter flyttebil på Google. Det er bøvlet og mentalt udmattende at flytte. Ikke alene at organisere og flytte alle sine ting, men også at få meldt flytningen rigtigt og rettidigt. Forsikring, læge, kommune, internet og elselskab er jo bare nogle af alle dem, man skal have fat i, før man kan slappe af igen.

Derfor vil vi gerne videre i en fart. Så der igen er plads til drømmene. Forventningerne. Spændingen. Og det er den fart, du får med gomule®. Gadagung, gadagung.

Læs mere

The
DNA

For os er det dybeste DNA – nemhed. Det skal være nemt og ligetil at melde flytning. Uden bøvl og uoverskuelige to-do-lister. Derfor har vi i gomule® allieret os med et 360º partnernetværk, som mestrer alle de gængse systemer.... Så bliver din flytning meldt alle de korrekte steder. Rettidigt. Det er nemt. Rigtig nemt. Og sådan skal det netop være at flytte.

Læs mere

Klima
du pap

gomule® tænker på miljøet – og det bør du også. For en flytning kræver både flyttekasser, flyttebil og flytteskrald. Hvad angår flyttekasserne vil vi gerne slå et salg for at udskifte de almindelige flyttekasser med nogle mere klimavenlige FSC-producerede flyttekasser. Produceret af genanvendt pap. De flyttekasser bruger vi nemlig selv. ...

I FSC-tankegangen kigger man på hele miljøøkonomien. Er det for eksempel vandforbruget værd, at genanvende pap kontra at få nyt pap med ny styrke (og længere levetid, trods træforbruget). Miljøøkonomi er et holistisk billede. Og det er det, FSC-mærket på vores flyttekasser betyder for dig. At flyttekassen er lavet med omtanke, holistisk set.

gomule® genanvender alt det, vi kan. Og forsøger at tænke miljøet med ind i alle processerne. Vi bruger heller ikke traditionel lim til flyttekasserne – men naturlig lim fra sukkerarter. Vi har også forkortet 2 cm af højden på selve flyttekassen, så enhver bilmodel kan transportere flest mulige flyttekasser. Og dermed forhåbentligt mindre CO2 i det store billede.

Vores flyttekasser skal have et langt arbejdsliv. Ingen tidlig pension. Flyttekasserne skal skifte hænder. Og det skal være hyppigt. Således flyttekasserne er i brug, så meget som muligt. Hele tiden. Vores Facebook er dedikeret til det ene formål at agere byttebørs for flyttekasser. Fra flytter til flytter. Lokalt i nabolaget. Brug Flyttekassebørsen alt det, du kan.

Med fare for at lyde som både klimatosse og helligfrans, så tror vi faktisk på i gomule®, at vi kan løfte i flok. Hvis vi tænker processerne rigtigt fra start. Det har vi i hvert fald forsøgt. Og vi vil super gerne have dig med på rejsen.

Læs mere

Our promise

Vi gør livet lidt enklere,
når du skal flytte

Vi hjælper dig, når du skal til at flytte. Så du får mindre bøvl og mere overskud til din flytning. Det er en position, vi forsøger at være de bedste til. For vi vil gerne fjerne så mange forhindringer som muligt for dig, når du skal flytte. For der skal være plads til mere af alt det sjove. Plads til livet. Så vi klarer dit flyttebøvl enkelt, nemt og hurtigt. Med et glimt i øjet. Ja, det slipper man faktisk slet ikke for.

Vi gør det mindre bøvlet
at melde flytning

At flytte er for de fleste forbundet med gode, positive drømme. Men drømmene har det med at bliver afløst af lange to-do-lister. Og det administrative bøvl med at melde flytning er én af de værste. Vores agenda er målrettet. Vi vil ”afbøvle” den enorme ”trælsbyrde”, der følger med enhver flytning. Jo, vi vil. Så det hjælper vi med. Og inden du ved af det, er du hjemme i en fart.

FAQ
- ofte stillede spørgsmål

Du kan melde din flytning hos gomule® i op til 1 måned før,
du flytter. Du
skal dog have meldt din flytning senest inden 5 hverdage,
før du flytter. Hvis du altså vil øge sandsynlighed for, at nå at få alle dine
afmeldinger effektueret på den gamle adresse  samt tilmeldt dig på den
nye ved indflytningsdato.

Forvent alt imellem 1030 min. De fleste klarer sig blot 1112 min.

Vi har gjort os umage med at udvælge vores partnere, så du får en god start i dit nye hjem. gomule® service koster 0kr, fordi vi modtager en provision når vores brugere indgår aftaler med vores partnere.

Indeni er der en samling af rare mennesker. Det tør vi godt at love. Vi har
tilmed alle haft flytning inde på livet, på den ene eller anden måde. Altså,
frustrationer over besværet, bøder fra elselskabet pga. for sen afmelding,
dårlig flytteproces uden forpakket inventar, og jeg skal komme efter dig.
Derfor udspringer gomule®, som så mange andre ideer, fra et konkret
problem på egen krop.

Afhængig af, i hvor god tid du har meldt din flytning, sendes flyttegoodies
afsted til dig. Der kommer 2 stk. pakker med hver deres trackingnummer.
Èn med 10 stk. flyttekasser og én lille flyttekasse med flytteøl, mulepose
etc..
Vi ved, at du skal bruge dine flyttekasser til at pakke med, så derfor sender
vi dem så hurtigt, vi kan. Vi skal kende din flytning senest 5 dage før
flyttedagen, førend vi kan garantere, at du har alt flyttegoodies inden.

Næsten. Ikke direkte hos os, men vi samarbejder med Oscar for at kunne dække dig i hele Danmark. Også helt lokalt, når du skal hente og aflevere flyttetraileren eller flyttebilen igen. Det skal være nemt, jo. Brug dette link, så er du i gang på 0 komma 5.

Du kan sende en mail til samtykke@gomule.com og starte en hurtig
proces med at trække dit samtykke tilbage. Vær opmærksom på, at
samtykker bruges til at lave selve din administrative flytning. Så uden
samtykke, kan vi ikke hjælpe dig.

Det er et godt spørgsmål, for pakkerne sendes ud samtidigt og tilmed med samme fragtfirma. Også selvom dine flyttegoodies er opdelt på hver sit trackingnummer. Vores statistik viser, at håndteringen godt kan tage op til +2 dage mere end din anden pakke. Bedste gæt er fordi flyttekasserne simpelthen fylder mere. Derfor har vi også forlænget afhentningsperioden på pakkerne, så du kan vente og afhente pakkerne samlet. God flytning.

Desværre ikke lige nu. Men vi arbejder på det. Vi vil gerne hjælpe dig med så meget som muligt. Stay tuned.

”Fortrydelsesfristen indebærer, at du har 14 dage fra modtagelsen af dine varer til at give os besked om, at du vil fortryde dit køb. Hvis du fortryder dit køb, kan du sende din meddelelse om fortrydelse til os på e-mail til support@gomule.com. Du kan også udfylde standardfortrydelsesformularen, som du finder her.”

Kontakt os

Support

Hvis systemet driller, du mangler en kvitteringsmail fra os, eller du har tekniske spørgsmål.

support@gomule.com

Eller læg en besked på telefon:

35 15 13 10

Så vender vi tilbage med et svar på SMS hurtigst muligt.

Samtykker

Spørgsmål specielt vedrørende samtykker, som du enten har afgivet, eller påtænker at afgive, for at melde din flytning igennem gomule®.

samtykke@gomule.com

Ven af huset

Har du en god ide, som vores brugere kan få nytte af, lægger vi altid gerne æselørerne til.

partnerskab@gomule.com

Kontakt

Til spørgsmål vedrørende vores koncept, positiv feedback eller øvrige generelle henvendelser, som du ikke kan finde svar på i vores FAQ.

hee-haw@gomule.com

*Vi bestræber os på at besvare alle seriøse henvendelser så hurtigt, vi kan. I ferier, på helligdage og henover weekender kan der opleves forlænget svartider. Alle henvendelser, som i forvejen er beskrevet under vores FAQ, vil vi tillade os ikke at svare retur på. Det står jo lige der. 

Følg os på de sociale medier

Flyt i
en fart

Få styr på A til Z
før du skal fra A til B.

Hurtigt, nemt og bøvlfrit.