Brug koden "rabat10" for 10% på hele din ordre på vores webshop!

gomule - Din partner til en nem og effektiv flytning

Vi gomule er den ideelle løsning for alle, der skal skifte eller flytte adresse og ønsker at gøre processen effektiv og ukompliceret. Med din personlige flyttelistes brugervenlige funktioner tager gomule sig af alle aspekter ved din flytning, så du kan fokusere på at komme godt på plads i dit nye hjem.

Din personlige flytteliste er din komplette løsning, der eliminerer behovet for at jonglere mellem forskellige opgaver og finde utallige udbydere. Med din personlige flytteliste har du alt, hvad du har brug for, samlet ét sted. Dette sparer tid, energi og giver dig ro i sindet, så du kan fokusere på at skifte adresse problemfrit og nyde din nye bolig.

Læs mere

Hurtig adgang til ressourcer og information om at flytte

gomule giver dig også hurtig adgang til en bred vifte af ressourcer og information om din flytning. Du kan bruge gomules flyttetips under hele din flytteproces, så din flytning og adresseændring kommer til at forløbe stressfrit.

Flyttekasser
til genbrug

gomule® tænker på miljøet – og det bør du også. For en flytning kræver både flyttekasser, flyttebil og flytteskrald. Hvad angår flyttekasserne vil vi gerne slå et salg for at udskifte de almindelige flyttekasser med nogle mere klimavenlige FSC-producerede flyttekasser. Produceret af genanvendt pap. De flyttekasser bruger vi nemlig selv. ...

I FSC-tankegangen kigger man på hele miljøøkonomien. Er det for eksempel vandforbruget værd, at genanvende pap kontra at få nyt pap med ny styrke (og længere levetid, trods træforbruget). Miljøøkonomi er et holistisk billede. Og det er det, FSC-mærket på vores flyttekasser betyder for dig. At flyttekassen er lavet med omtanke, holistisk set.

gomule® genanvender alt det, vi kan. Og forsøger at tænke miljøet med ind i alle processerne. Vi bruger heller ikke traditionel lim til flyttekasserne – men naturlig lim fra sukkerarter. Vi har også forkortet 2 cm af højden på selve flyttekassen, så enhver bilmodel kan transportere flest mulige flyttekasser. Og dermed forhåbentligt mindre CO2 i det store billede.

Vores flyttekasser skal have et langt arbejdsliv. Ingen tidlig pension. Flyttekasserne skal skifte hænder. Og det skal være hyppigt. Således flyttekasserne er i brug, så meget som muligt. Hele tiden. Vores Facebook er dedikeret til det ene formål at agere byttebørs for flyttekasser. Fra flytter til flytter. Lokalt i nabolaget. Brug Flyttekassebørsen alt det, du kan.

Med fare for at lyde som både klimatosse og helligfrans, så tror vi faktisk på i gomule®, at vi kan løfte i flok. Hvis vi tænker processerne rigtigt fra start. Det har vi i hvert fald forsøgt. Og vi vil super gerne have dig med på rejsen.

Læs mere

Our promise

Problemfri håndtering af serviceudbydere

En af de mest tidskrævende opgaver ved at flytte er at finde, kontakte og koordinere med forskellige serviceudbydere som forsikringsselskaber, kommunale myndigheder og elselskaber. gomule gør denne proces nemmere ved at give dig direkte adgang til relevante kontaktoplysninger og vejledninger i din personlige flytteliste. Du kan hurtigt og nemt opdatere din flyttestatus og sikre, at alle nødvendige tjenester får meldt flytning af dig rettidigt. 

Spar penge på din flytning

gomule giver dig en unik mulighed for at spare penge på din flytning ved at tilmelde dig din personlige flytteliste. Vi samarbejder med pålidelige partnere og tilbyder dig eksklusive aftaler, som du kan drage fordel af i forbindelse med din flytning. Vores mål er, at gøre din adresseændring mere overkommelig for dig som bruger. 

FAQ
- ofte stillede spørgsmål

Du kan starte din personlige flytteliste hos gomule® lige når du vil. Det er dog en god idé at starte i god tid, så du kan nå det hele. 

Så kan du også nå at bestille dine flyttekasser, inden nedpakningen af din gamle bolig begynder.

Der er mange flytteopgaver at løse, men vi har gjort det nemt og simpelt for dig.

Det tager omkring 10 minutter at gennemgå alle punkterne på listen.

gomule tjener en provision på aftaler og samtykker og tilbagebetaler til dig i form af billige flyttekasser og velkomstpakker.

Når du indgår en aftale med en af vores partnere, tjener gomule en provision på denne aftale. Dette giver os mulighed for at opretholde og udvide vores platform som en gratis flytteservice for dig som bruger. Derudover tager vi en del af den provision, vi tjener på aftaler og samtykker og tilbagebetaler den til dig i form af rabat, som kan benyttes til billige flyttekasser og flyttegoodies. Dette betyder, at du kan nyde godt af yderligere besparelser på din flytning. Jo flere aftaler du indgår med gomule som formidler, desto mere kan du spare.

Indeni er der en samling af rare mennesker. Det tør vi godt at love. Vi har
tilmed alle haft flytning inde på livet, på den ene eller anden måde. Altså,
frustrationer over besværet, bøder fra elselskabet pga. for sen afmelding,
dårlig flytteproces uden forpakket inventar, og jeg skal komme efter dig.
Derfor udspringer gomule®, som så mange andre ideer, fra et konkret
problem på egen krop.

Næsten. Ikke direkte hos os, men vi samarbejder med Oscar for at kunne dække dig i hele Danmark. Også helt lokalt, når du skal hente og aflevere flyttetraileren eller flyttebilen igen. Det skal være nemt, jo. Brug dette link, så er du i gang på 0 komma 5.

Du kan sende en mail til samtykke@gomule.com og starte en hurtig
proces med at trække dit samtykke tilbage. Vær opmærksom på, at
samtykker bruges til at lave selve din administrative flytning. Så uden
samtykke, kan vi ikke hjælpe dig.

Ja, du kan købe flyttekasser på vores webshop

Kontakt os

Support

Hvis systemet driller, du mangler en kvitteringsmail fra os, eller du har tekniske spørgsmål.

support@gomule.com

Eller læg en besked på telefon:

35 15 13 10

Så vender vi tilbage med et svar på SMS hurtigst muligt.

Samtykker

Spørgsmål specielt vedrørende samtykker, som du enten har afgivet, eller påtænker at afgive, for at melde din flytning igennem gomule®.

samtykke@gomule.com

Ven af huset

Har du en god ide, som vores brugere kan få nytte af, lægger vi altid gerne æselørerne til.

partnerskab@gomule.com

Kontakt

Til spørgsmål vedrørende vores koncept, positiv feedback eller øvrige generelle henvendelser, som du ikke kan finde svar på i vores FAQ.

hee-haw@gomule.com

*Vi bestræber os på at besvare alle seriøse henvendelser så hurtigt, vi kan. I ferier, på helligdage og henover weekender kan der opleves forlænget svartider. Alle henvendelser, som i forvejen er beskrevet under vores FAQ, vil vi tillade os ikke at svare retur på. Det står jo lige der. 

Følg os på de sociale medier

Flyt i
en fart

Få styr på A til Z
før du skal fra A til B.

Hurtigt, nemt og bøvlfrit.