Få en Tote bag i gave ved køb af minimum 20 flyttekasser! Læg Tote bag i kurven og vi modregner prisen

TIPS OG RÅD

Få billig flytning hurtigt og simpelt

Kigger du efter nyt hus, eller har du måske allerede fået en ny bolig? Så tænker du sikkert på, hvad det koster at få en flytning. Der er mange forskellige muligheder, når det kommer til en billig flytning af dine ting, og i mange tilfælde kan du få meget mere med end bare flytningen.

Du kan her blive endnu klogere på, hvad en flytning koster, og hvordan du finder en billig flytning til alle dine ting.

Hvad koster en gennemsnitlig flytning?

Der er mange forskellige udgifter forbundet med en flytning. En af de vigtigste er dog at finde det rette flyttefirma, så du kan få en god, sikker og billig flytning af alle dine møbler.

Så er du nemlig sikker på, at ingen af dine ting kommer til skade, så du rigtig kan få flyttet ordentligt ind i det nye hus. Men hvad koster en flytning?

Priserne er selvfølgelig forskellige, afhængigt af hvor meget du skal have flyttet, distancen, som tingene skal flyttes, og hvor mange flyttemænd du gerne vil have, kommer og hjælper med din flytning.

En gennemsnitlig pris for flytning vil typisk ligge mellem 1.000-2.000 kroner. Det bliver naturligvis dyrere, jo flere flyttemænd du har brug for.

I mange tilfælde kan du vælge specifikke flyttepakker hos flyttemændene. Det vil være specifikke tilbud på blandt andet starttillægget, kilometerpris, timepris og pris for indpakning af dine ting.

Det er derfor en god idé at undersøge, hvad de forskellige flyttemænd kan tilbyde dig, så du får en god og billig flytning.

Se mere

Flyt fra Sjælland til Jylland uden problemer

Har du overvejet at flytte fra Sjælland til Jylland? Så har du sikkert tænkt: ”Hvad koster en flytning fra Sjælland til Jylland egentlig?” Du vil ved mange flyttemænd betale en timepris for din flytning, hvilket naturligvis gør prisen dyrere, når man skal hele vejen til Jylland. Alt afhængigt af størrelsen på bilen og antal flyttemænd kan du ofte komme under 2.000 kr. i timen på din flytning.

Du kan også overveje at finde et flyttefirma, der specialiserer sig i at flytte fra den ene ende af landet til den anden. Det er nemlig muligt at få stillet en container til rådighed på din nuværende adresse, som du kan fylde op med alle dine ting. Senere på ugen vil en lastbil hente containeren og køre den igennem Danmark og stille den på din nye adresse.

Så står du selv for at transportere dine mindre ting og naturligvis det antal personer, der skal flytte med. I disse tilfælde vil du opleve, at du kun får en pris på flytning ved at kontakte dem og få et tilbud. Der kan nemlig være mange faktorer, der spiller ind på prisen, og så er det en god idé at kontakte firmaet, så man kan blive helt enig om aftalen.

Hvad koster en flytning i København?

Skal du flytte i hus omkring København, eller har du fundet en ny lejlighed i byen, kan det være rart med en god og billig flytning. Derfor kan du, ligesom i mange andre byer, kontakte et flyttefirma, som kan hjælpe dig med en billig flytning. Prisen for flytning i København er egentlig ikke så anderledes end i de andre byer.

Skal du bruge en enkelt flyttemand og en mindre bil, kan du ofte komme afsted med ca. 700 kr. i timen. Skal du bruge to flyttemænd og en lidt større bil, vil prisen stige til ca. 1.000 kr. i timen.

Herefter vil prisen selvfølgelig stige yderligere, hvis du skal have en endnu større bil eller har brug for en tredje flyttemand til flytningen. Du får derfor en billig flytning ved at vælge færre flyttemænd og en mindre bil. Men husk nu, at der skal være plads til alle dine ting.

Ved nogle flyttefirmaer kan du også få hjælp til meget mere end kun flytningen. Fraflytter du en lejet lejlighed, skal du ofte have gjort hele stedet rent og sørget for, at alt er, som det skal være, så du kan få hele dit depositum tilbage.

Det kan nogle flyttefirmaer også hjælpe dig med. Så kan du faktisk flytte til en ny adresse helt uden at skulle gå igennem alt bøvlet.

Drop flyttemanden, og stå selv for transporten

Hvad koster en typisk flytning, hvis man selv står for det hele? En hel del mindre, men til gengæld har man også lidt mere at se til. Du kan nemlig i stedet for at leje flyttemænd leje en flyttevogn og selv stå for selve flytningen og transporten.

I dag er det ret billigt at leje en flyttevogn, hvilket kan være med til at give dig en endnu mere billig flytning, hvis du gerne vil spare lidt penge.

Firmaer, der lejer disse flyttebiler ud, har mange gange base i både Aarhus, Odense og København. Det betyder, at man kan leje bilen i den ene by og sætte den i den anden.

Det er en klar fordel, hvis man skal flytte til forskellige områder i Danmark, så man slipper for at skulle tilbage til den by, man er flyttet fra, for at aflevere bilen igen. Overvejer du i stedet at leje en flyttetrailer? Så læs vores gode råd, hvis du skal have fat i en flyttetrailer.

Få den rigtige aftale med dit flyttefirma

Hvad koster flytning hos de forskellige flyttefirmaer? Det kan være svært helt præcis at vide, men det kan være en god idé at undersøge markedet og sammenligne priser mellem firmaerne.

Så har du nemlig større sandsynlighed for at få en billig flytning. Derudover ved du også, hvis et flyttefirma differentierer sig på noget andet end prisen. Måske er rengøringen allerede inkluderet i prisen, hvilket er et stort plus. Undersøg derfor dine flyttemuligheder.

Det anbefales også, at du får et fast tilbud fra flyttefirmaet, inden du flytter. Det kan være rigtig irriterende med uforudsete regninger og gebyrer, som man skal betale for, efter flytningen er overstået.

Vær derfor helt sikker på, at aftalen er læst helt igennem, så du med sikkerhed ved, hvad du kommer til at betale for.

Du kan derfor også med fordel læse anmeldelser på de forskellige flyttefirmaer. Vi er alle sammen interesserede i en billig flytning, når vi skal flytte et nyt sted hen. Men det kan hurtigt overskygges af en træls behandling af ens ting eller en dårlig kundeservice.

Tjek derfor altid, hvad andre personer har oplevet med det pågældende firma. Så ved du nemlig, hvad du har at gøre med, og du mindsker risikoen for en dårlig flytteoplevelse.

Du er nu kommet igennem vores blogindlæg om omkostninger ved flytning. Husk, at vi i vores blogunivers har mange flere tips og gode råd til dig, der står over for en flytning.

Find flere flyttetips
Tips og råd

Vores guide til køb af flytte-hjemmefra-ting

Tips og råd

Din huskeliste til flytning

Tips og råd

Skift adresse: Sådan gør du

Tips og råd

Pendlerlejlighed og pendlerværelse: Hvad er det?

Tips og råd

Betaler jeg for meget i husleje?

Tips og råd

Sådan finder du en studiebolig i København